Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Lieve briefjes of melige kaartjes? Een doos vol hartjes of goedkope chocolaatjes? Gezellig met z’n tweetjes of het vieren van een warme vriendschap? Van welk standpunt je het ook bekijkt en of je er nu naar verlangt of niet, er is geen ontkomen aan: Valentijn staat voor de deur.

14 februari brengt niet alleen liefde met zich mee maar het is eveneens het ideale moment om onze geliefden eens extra in de watten te leggen. Een mooie opportuniteit waar e-commerce op kan inspelen.

Uit onderzoek blijkt dat 7 op de 10 Belgen twijfelt om toch maar een geschenkje te kopen voor Valentijn. Zo goed als de helft daarvan gaat vervolgens dan ook effectief tot een aankoop over. Daarom is het belangrijk dat zowel adverteerders als affiliates goed voorbereid zijn en het perfecte berichtje de consumentenwereld insturen. Deze consumenten ontwikkelen steeds meer nieuwe noden en verwachtingen maar stellen daarnaast ook hogere eisen dan vroeger. Het is belangrijk dat we hier oog voor hebben en inspelen op die veranderende behoeften.

We geven jullie daarom graag enkele interessante tips die ervoor zullen zorgen dat jij alvast het hart van je consument kan veroveren!

1. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg voor specifiek en aantrekkelijk promotiemateriaal;

2. Ga nog een stapje verder en plan speciale acties voor deze dag;

3. Creëer waardevolle berichten om naar je doelpubliek te sturen;

4. Zorg voor sterke visuals op jouw website;

5. Omarm de kritische shopper en bied hem de winkelervaring die hij nodig heeft;

6. Ga tenslotte in interactie met je volgers en wens hen een leuke Valentijn toe!

Hou in je achterhoofd dat op een warmhartige dag als deze, het creëren van waarde minstens even belangrijk is als verkoop genereren. Leg contact met je doelpubliek en versterk de relatie tussen het merk en de consument.

Verder hopen we dat de tips je kunnen helpen en wensen je naast veel liefde ook mooie resultaten toe!

TradeTracker België