Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Toon uw bezoekers wat liefde op Valentijn

Lieve briefjes of melige kaartjes? Een doos vol hartjes of goedkope chocolaatjes? Gezellig met z’n tweetjes of het vieren van een warme vriendschap? Van welk standpunt je het ook bekijkt en of je er nu naar verlangt of niet, er is geen ontkomen aan: Valentijn staat voor de deur.

14 februari brengt niet alleen liefde met zich mee maar het is eveneens het ideale moment om onze geliefden eens extra in de watten te leggen. Een mooie opportuniteit waar e-commerce op kan inspelen.

Uit onderzoek blijkt dat 7 op de 10 Belgen twijfelt om toch maar een geschenkje te kopen voor Valentijn. Zo goed als de helft daarvan gaat vervolgens dan ook effectief tot een aankoop over. Daarom is het belangrijk dat zowel adverteerders als affiliates goed voorbereid zijn en het perfecte berichtje de consumentenwereld insturen. Deze consumenten ontwikkelen steeds meer nieuwe noden en verwachtingen maar stellen daarnaast ook hogere eisen dan vroeger. Het is belangrijk dat we hier oog voor hebben en inspelen op die veranderende behoeften.

We geven jullie daarom graag enkele interessante tips die ervoor zullen zorgen dat jij alvast het hart van je consument kan veroveren!

1. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg voor specifiek en aantrekkelijk promotiemateriaal;

2. Ga nog een stapje verder en plan speciale acties voor deze dag;

3. Creëer waardevolle berichten om naar je doelpubliek te sturen;

4. Zorg voor sterke visuals op jouw website;

5. Omarm de kritische shopper en bied hem de winkelervaring die hij nodig heeft;

6. Ga tenslotte in interactie met je volgers en wens hen een leuke Valentijn toe!

Hou in je achterhoofd dat op een warmhartige dag als deze, het creëren van waarde minstens even belangrijk is als verkoop genereren. Leg contact met je doelpubliek en versterk de relatie tussen het merk en de consument.

Verder hopen we dat de tips je kunnen helpen en wensen je naast veel liefde ook mooie resultaten toe!

TradeTracker België

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer