Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

We zijn blij om te mogen vermelden dat Transavia dat heeft besloten om haar activiteiten met TradeTracker uit te breiden naar drie nieuwe landen. Dit gebeurt na een positieve samenwerking in de reeds bestaande markten sinds hun eerste lancering in 2018. De luchtvaartmaatschappij is vanaf nu live in 9 markten, verdeeld over heel Europa.

Dankzij de sterke resultaten in Nederland en Frankrijk, wordt de samenwerking met Transavia in affiliate activiteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen. De resultaten van Transavia gingen binnen de eerste drie maanden naar een stijging van 800% in actieve affiliates, een groei van 30% op de omzet van de transacties en een groei van 5% in de gemiddelde orderwaarde.

De uitbreiding volgt ook door het succesvolle gebruik van Real Attribution, het game-changing attributiemodel van TradeTracker. Sinds de wijziging van het last-click model naar een attributiemodel, heeft Transavia een groei gerealiseerd van 250% op het verkeer van de initiërende en assisterende punten in de customer journey. Upper-funnel publishers hebben een stijging van de bijdrage in omzet geleverd van maar liefst 150%.

Door deze resultaten kijken we uit om de samenwerking naar het volgende niveau te tillen en een sterke performance neer te zetten in het Verenigd Koninkrijk en andere nieuwe markten.

“Dankzij de samenwerking met TradeTracker hebben wij het bereik van ons affiliate-kanaal enorm kunnen uitbreiden. Daarmee is ook de performance omhoog geschoten. Na een goede opstartfase, zijn wij overgestapt op het attributiemodel van TradeTracker. Deze verandering gaf een mooie volgende boost aan ons affiliate-kanaal, waarbij we zien dat upper funnel affiliates ons nu meer promoten – dit was al een lange tijd een doel vanuit Transavia en is nu naar tevredenheid bereikt. Op naar de volgende grote verandering binnen ons netwerk, om de prestaties verder uit te breiden!” – Matthijs Ophuijsen, Campaign Specialist at Transavia

U kunt meer informatie ontvangen over ons werk met Transavia door het bekijken van de testimonial van Matthijs en door het lezen van de case study hier.

Transavia is nu live met programma’s in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen. U kunt zich nu aansluiten bij het programma in deze drie markten. Als u meer informatie wil over de verschillende programma’s, kunt u contact op nemen met onze accountmanagers. Bent u nog geen affiliate bij TradeTracker? Zorg ervoor dat u vandaag nog registreert en direct deel uit gaat maken van het grootste wereldwijde netwerk.