Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker zet haar Europese expansie verder in Estland

TradeTracker EstoniaTradeTracker’s groei in Europa gaat verder

TradeTracker zet haar snelle expansie en groeifase verder. Met activiteiten die uitstekende resultaten leveren voor adverteerders en affiliates in alle bestaande markten is de tijd gekomen om in de Baltische landen te starten, te beginnen bij Estland. Het nieuwe kantoor levert er vanaf vandaag service aan adverteerders en affiliates.

De uitbreiding houdt in dat TradeTracker zijn cutting-edge-diensten momenteel in 18 Europese markten aanbiedt, dit is de breedste land dekking van alle affiliate netwerken in Europa.

Start van Estland

TradeTracker Estland’s country manager, Lauri Sommarberg, vertelt: “We zijn verheugd om de Estse markt te betreden als het eerste grote affiliate netwerk. Dit onderstreept TradeTracker’s doel, het aanbieden van transparante en marktleidende affiliate software in alle markten die relevant zijn voor de pan-Europese adverteerders.”

Sommarberg vervolgt: “De economie van Estland is een van de best presterende in Europa en het land heeft zich goed hersteld na de crisis van 2008. De Estse advertentieruimte is echt interessant omdat een groot deel van de mediabestedingen online plaatsvindt. Dit betekent dat de Estlandse adverteerders staan te popelen om nieuwe methoden van online reclame uit te proberen. We zijn ervan overtuigd dat ze de waarde zullen inzien van TradeTracker’s pay-for-performance affiliate marketing model. We merken ook dat de Estse uitgevers nieuwe inkomstenbronnen zoeken, naast het traditionele model van de verkoop van bannerruimte. ”

Heiko Hildebrandt, COO van TradeTracker.com, voegt toe: “Onze lancering in Estland zal onze activiteiten versterken in Scandinavië en Oost-Europa, en na een succesvolle start in Estland zullen we onze activiteiten uitbreiden naar Letland en Litouwen. Voortaan kunnen we internationale top adverteerders voorzien van lokale expertise en kennis, als geen ander netwerk in Europa.”

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer