Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker zet haar Europese expansie verder in Estland

Tallinn Estonia 300x225TradeTracker’s groei in Europa gaat verder

TradeTracker zet haar snelle expansie en groeifase verder. Met activiteiten die uitstekende resultaten leveren voor adverteerders en affiliates in alle bestaande markten is de tijd gekomen om in de Baltische landen te starten, te beginnen bij Estland. Het nieuwe kantoor levert er vanaf vandaag service aan adverteerders en affiliates.

De uitbreiding houdt in dat TradeTracker zijn cutting-edge-diensten momenteel in 18 Europese markten aanbiedt, dit is de breedste land dekking van alle affiliate netwerken in Europa.

Start van Estland

TradeTracker Estland’s country manager, Lauri Sommarberg, vertelt: “We zijn verheugd om de Estse markt te betreden als het eerste grote affiliate netwerk. Dit onderstreept TradeTracker’s doel, het aanbieden van transparante en marktleidende affiliate software in alle markten die relevant zijn voor de pan-Europese adverteerders.”

Sommarberg vervolgt: “De economie van Estland is een van de best presterende in Europa en het land heeft zich goed hersteld na de crisis van 2008. De Estse advertentieruimte is echt interessant omdat een groot deel van de mediabestedingen online plaatsvindt. Dit betekent dat de Estlandse adverteerders staan te popelen om nieuwe methoden van online reclame uit te proberen. We zijn ervan overtuigd dat ze de waarde zullen inzien van TradeTracker’s pay-for-performance affiliate marketing model. We merken ook dat de Estse uitgevers nieuwe inkomstenbronnen zoeken, naast het traditionele model van de verkoop van bannerruimte. ”

Heiko Hildebrandt, COO van TradeTracker.com, voegt toe: “Onze lancering in Estland zal onze activiteiten versterken in Scandinavië en Oost-Europa, en na een succesvolle start in Estland zullen we onze activiteiten uitbreiden naar Letland en Litouwen. Voortaan kunnen we internationale top adverteerders voorzien van lokale expertise en kennis, als geen ander netwerk in Europa.”


Previous:

Affiliate in de kijker: Imbull en hun nieuwste project Flipit.com

Affiliate in de kijker: Imbull en hun nieuwste project Flipit.com

Next:

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

Optimaliseer je website met moderne SEO technieken

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more