Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker zet uitbreiding voort naar Spanje

Een continue groei en ontwikkeling‘, dat is het motto van TradeTracker. Een belangrijke mijlpaal in de internationale expansie van het affiliate netwerk is de opening van een kantoor in Spanje. De lancering in Spanje biedt extra waarde aan de huidige portfolio van 3500 adverteerders. Naast de lokale adverteerders van zowel grote als kleine omvang, zullen ook internationale merken profiteren van de voordelen van de internationale groei die TradeTracker doormaakt. Vanaf vandaag, 2 april 2012, de officiële live-datum van TradeTracker Spanje, zullen er meerdere campagnes beschikbaar zijn om te promoten. TradeTracker Spanje zal zorgen voor een gediversifieerd portfolio om aan de behoeften van zoveel mogelijk adverteerders en affiliates in de markt te kunnen voldoen.

TradeTracker’s platform biedt adverteerders en affiliates de mogelijkheid om slechts één interface te gebruiken om hun affiliate marketingactiviteiten te beheren in alle operationele gebieden. Eenvoudig in beheer en mogelijkheden gebaseerd op schaalbaarheid spelen een steeds belangrijkere rol voor adverteerders en affiliates om te werken met TradeTracker.

De uitbreiding naar Spanje houdt in dat TradeTracker dit moment haar diensten levert in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Inschrijven bij TradeTracker Spanje
Een vroege inschrijving biedt adverteerders de mogelijkheid gebruik te maken van een speciale aanbieding die loopt tot 1 juni 2012. Adverteerders kunnen het volgende formulier gebruiken, of contact opnemen met hun huidige account manager voor meer informatie om een offerte op maat te ontvangen.

Net als voor alle overige operatieve landen kunnen bestaande affiliates zich met hun bestaande account voor TradeTracker Spanje aanmelden. Een snelle start brengt ook voor hen vele voordelen met zich mee!

Een affiliate kan heel eenvoudig kiezen voor ‘site toevoegen‘ onder “Algemeen – Mijn sites – Nieuwe site toevoegen.” Kies vervolgens in het drop-down menu achter ‘Land‘ voor Spanje. Nadat de site is geaccepteerd, kan de affiliate direct aan de slag met de Spaanse campagnes. Affiliates die nog niet zijn ingeschreven, kunnen zich hier inschrijven met een nieuw account.

Spanje: een ontwikkelende markt
TradeTracker CEO Paul van Doorn over de uitbreiding naar Spanje: “Het openen van een kantoor in Spanje is de eerste stap in Zuid-Europa en het Spaanstalige gebied. De online markt in Spanje heeft zich in een zeer positieve richting ontwikkeld, waardoor de behoefte aan een technisch geavanceerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform als TradeTracker is gecreëerd. In de huidige economische situatie is de vraag naar transparantie en kwaliteit binnen bedrijven groot. Met een laagdrempelige instap in een internationale omgeving voorziet TradeTracker’s netwerk in deze behoefte.

You might like...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Find out more

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Find out more

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Find out more

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Find out more