Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker zet uitbreiding voort naar Spanje

Een continue groei en ontwikkeling‘, dat is het motto van TradeTracker. Een belangrijke mijlpaal in de internationale expansie van het affiliate netwerk is de opening van een kantoor in Spanje. De lancering in Spanje biedt extra waarde aan de huidige portfolio van 3500 adverteerders. Naast de lokale adverteerders van zowel grote als kleine omvang, zullen ook internationale merken profiteren van de voordelen van de internationale groei die TradeTracker doormaakt. Vanaf vandaag, 2 april 2012, de officiële live-datum van TradeTracker Spanje, zullen er meerdere campagnes beschikbaar zijn om te promoten. TradeTracker Spanje zal zorgen voor een gediversifieerd portfolio om aan de behoeften van zoveel mogelijk adverteerders en affiliates in de markt te kunnen voldoen.

TradeTracker’s platform biedt adverteerders en affiliates de mogelijkheid om slechts één interface te gebruiken om hun affiliate marketingactiviteiten te beheren in alle operationele gebieden. Eenvoudig in beheer en mogelijkheden gebaseerd op schaalbaarheid spelen een steeds belangrijkere rol voor adverteerders en affiliates om te werken met TradeTracker.

De uitbreiding naar Spanje houdt in dat TradeTracker dit moment haar diensten levert in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Inschrijven bij TradeTracker Spanje
Een vroege inschrijving biedt adverteerders de mogelijkheid gebruik te maken van een speciale aanbieding die loopt tot 1 juni 2012. Adverteerders kunnen het volgende formulier gebruiken, of contact opnemen met hun huidige account manager voor meer informatie om een offerte op maat te ontvangen.

Net als voor alle overige operatieve landen kunnen bestaande affiliates zich met hun bestaande account voor TradeTracker Spanje aanmelden. Een snelle start brengt ook voor hen vele voordelen met zich mee!

Een affiliate kan heel eenvoudig kiezen voor ‘site toevoegen‘ onder “Algemeen – Mijn sites – Nieuwe site toevoegen.” Kies vervolgens in het drop-down menu achter ‘Land‘ voor Spanje. Nadat de site is geaccepteerd, kan de affiliate direct aan de slag met de Spaanse campagnes. Affiliates die nog niet zijn ingeschreven, kunnen zich hier inschrijven met een nieuw account.

Spanje: een ontwikkelende markt
TradeTracker CEO Paul van Doorn over de uitbreiding naar Spanje: “Het openen van een kantoor in Spanje is de eerste stap in Zuid-Europa en het Spaanstalige gebied. De online markt in Spanje heeft zich in een zeer positieve richting ontwikkeld, waardoor de behoefte aan een technisch geavanceerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform als TradeTracker is gecreëerd. In de huidige economische situatie is de vraag naar transparantie en kwaliteit binnen bedrijven groot. Met een laagdrempelige instap in een internationale omgeving voorziet TradeTracker’s netwerk in deze behoefte.


Previous:

Tekstlinks beter dan banners

Tekstlinks beter dan banners

Next:

Hoe meld ik een tweede affiliate site aan bij TradeTracker België

Hoe meld ik een tweede affiliate site aan bij TradeTracker België

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more