Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Hoe meld ik een tweede affiliate site aan bij TradeTracker

Hoe voeg ik een tweede website toe aan een reeds bestaande affiliate account? Hoe promoot ik campagnes uit Nederland of een ander land waar TradeTracker actief is?

Dit moeten wel een van de meest gestelde vragen zijn die wij bij TradeTracker Belgium krijgen.

Voor ervaren TradeTracker gebruikers lijkt dit een vanzelfsprekend proces, maar anderen weten niet hoe ze het exact moeten doen.

Dankzij deze tutorial, zul je als TradeTracker Belgium affiliate heel eenvoudig een tweede, derde of zelfs vierde affiliate site kunnen toevoegen aan je eigen account. Ook een affiliatesite aanmelden voor andere landen dan België, kun je via dit proces instellen.

Stap 1

Indien je bent aangemeld als affiliate, klik je in het menu rechtsboven op “Account”.

Aanmelden Affiliate Site 1

Stap 2

Op het volgend scherm kan je persoonlijke instellingen aanpassen die van toepassing zijn op alle affiliate sites in deze account. Om een nieuwe affiliate site toe te voegen, klik je eerst op “Mijn sites”.

Aanmelden Affiliate Site 2

Stap 3

Op het volgend scherm klik je op “Nieuwe site toevoegen”.

Stap 4

Vervolgens geef je de gegevens van jouw website in. Indien je graag campagnes wil promoten van een ander land, selecteer je nu het land waarvan je de campagnes wil promoten. Opgelet: eens een land is ingesteld op vb. België, kan dit achteraf niet meer aangepast worden. Elke affiliatesite kan ook maar gebruikt worden in één land. Wil je met één website, promotiemateriaal van twee verschillende landen opnemen, dan moet je twee affiliate sites aanmelden.

Stap 5

Tenslotte klik je op “Toevoegen”, om de affiliate site toe te voegen.

Van zodra je de website hebt toegevoegd, komt deze onder beoordeling te staan. Eens wij deze hebben goedgekeurd, kun je beginnen met het promoten!

You might like...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Find out more

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Find out more

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Find out more

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Find out more