Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Hoe voeg ik een tweede website toe aan een reeds bestaande affiliate account? Hoe promoot ik campagnes uit Nederland of een ander land waar TradeTracker actief is?

Dit moeten wel een van de meest gestelde vragen zijn die wij bij TradeTracker Belgium krijgen.

Voor ervaren TradeTracker gebruikers lijkt dit een vanzelfsprekend proces, maar anderen weten niet hoe ze het exact moeten doen.

Dankzij deze tutorial, zul je als TradeTracker Belgium affiliate heel eenvoudig een tweede, derde of zelfs vierde affiliate site kunnen toevoegen aan je eigen account. Ook een affiliatesite aanmelden voor andere landen dan België, kun je via dit proces instellen.

Stap 1

Indien je bent aangemeld als affiliate, klik je in het menu rechtsboven op "Account".

Stap 2

Op het volgend scherm kan je persoonlijke instellingen aanpassen die van toepassing zijn op alle affiliate sites in deze account. Om een nieuwe affiliate site toe te voegen, klik je eerst op "Mijn sites".

Stap 3

Op het volgend scherm klik je op "Nieuwe site toevoegen".

Stap 4

Vervolgens geef je de gegevens van jouw website in. Indien je graag campagnes wil promoten van een ander land, selecteer je nu het land waarvan je de campagnes wil promoten. Opgelet: eens een land is ingesteld op vb. België, kan dit achteraf niet meer aangepast worden. Elke affiliatesite kan ook maar gebruikt worden in één land. Wil je met één website, promotiemateriaal van twee verschillende landen opnemen, dan moet je twee affiliate sites aanmelden.

Stap 5

Tenslotte klik je op "Toevoegen", om de affiliate site toe te voegen.

Van zodra je de website hebt toegevoegd, komt deze onder beoordeling te staan. Eens wij deze hebben goedgekeurd, kun je beginnen met het promoten!