Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Nog op zoek naar leuke Kerst- en nieuwjaarcadeaus?

2

Nu de feestdagen er bijna aankomen, is het weer tijd om op zoek te gaan naar leuke cadeaus voor je lief, mama en papa, broer(s) of zus(sen), vrienden… Ben je nog op zoek naar inspiratie of geraak je er maar niet uit wat te geven? Lees dan vervolgens verder voor een aantal cadeautips voor het kopen van het ideale geschenk!

Lekkere gin uit Gent

Heb je graag eerder iets lokaal en origineel? Dan is deze gin het ideale cadeau voor de feestdagen! The Ghentist is een gin uit Gent, met florale citrustoetsen voor alle gin-tonic-liefhebbers. Deze unieke fles heeft als logo de skyline van Gent en de vorm ervan verwijst naar de historiek van de stad. Deze gin is voor iedereen die zijn liefde voor Gent graag proeft of deelt, of gewoon voor wie een goede en lokale Belgische gin wil kopen. Cadeautip: The Ghentist gin-tonic box of cadeau box.

WONDR-baarlijke verzorgingsproducten

Wondr heeft vijf leuke giftboxen! In deze box zit er een shampoo bar, shower bar, instant refresh Deodorant en een bewaar- en reisdoosje. Deze kwalitatieve producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, heerlijk schuimend en zacht voor de huid. Ze bevatten bovendien ook geen sulfaten, parabenen of siliconen en zijn 100% plasticvrij, dierproefvrij en vegan. Een ecologische aanrader!

Verschillende hebbedingetjes bij Hema

Geef je liever meerdere cadeautjes voor een goed prijsje? Dan ben je bij Hema aan het juiste adres! Hier vind je leuke artikelen van woondecoratie tot verzorgingsproducten en van koken en tafelen tot speelgoed en knutselspullen. Hier vind je voor ieder wat wils.

Geweldige geschenkideeën bij Pazzox

Bij Pazzox vind je heel wat geweldige geschenkideeën. Hun voorkeur gaat uit naar de giftboxen! Zo is er eentje voor vrouwen, mannen en zelf één voor baby’s. Deze boxen zijn ontworpen om je dagelijkse verzorgingsroutine naar een nieuw niveau te tillen en dit met kwalitatieve verzorgingsproducten. Naast de geschenkboxen zijn er ook nog heel wat andere leuke cadeautips te vinden! Neem alvast een kijkje op hun website.

Elektronische gadgets

Een laatste cadeautip, is een iets duurdere optie maar een elektronische gadget is ook altijd wel een leuk geschenk! Bij JBL vind je niet alleen geluidsboxen, maar ook koptelefoons, oortjes en andere technische snufjes. Je kan op de website ook koopjes doen door een gerefurbished artikel te kopen. Dit zijn toestellen die eerder zijn gebruikt, maar die voor de verkoop eerst zorgvuldig worden gecontroleerd en gepoetst.

Wil je graag deze campagnes promoten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je accountmanager.


Previous:

Belangrijke marketing metrics om te weten!

Belangrijke marketing metrics om te weten!

Next:

Vijf to do’s om het nieuwe jaar goed te starten

Vijf to do’s om het nieuwe jaar goed te starten

You might like...

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more