Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Vijf leuke activiteiten voor in de herfst(vakantie)!

Herfst

Kijk jij ook vol verlangen uit naar de leuke herfstperiode of eerder naar een magische Halloween? Ben je nog op zoek naar inspiratie om leuke momenten te beleven met je kinderen, familie of vrienden? Ontdek dan hieronder vijf leuke activiteiten om te doen tijdens de herfstvakantie:

Ontdek avontuurlijke pretparken

Verlang je naar avontuur en snak je naar een dosis adrenaline? Dan is het hoog tijd om een spannende daguitstap plannen met het hele gezin of vrienden naar een pretpark!

Plopsaland De Pannne organiseert van 23 oktober t.e.m. 4 november de Halloween Scare Nights! Dit jaar worden er drie nieuwe bloedstollende spookhuizen onthuld, samen met twee angstaanjagende scare zones waar maar liefst tientallen monsters op je liggen te wachten!

Bij Walibi is er eveneens een Halloween editie! Verdwaal in de duistere gangen van de vier spookhuizen en bibber doorheen de vijf bloedstollende scare zones. Bovendien kan je genieten van een Halloweenshow en jezelf onderdompelen in het pandemonium, een nieuw doolhof waar je het gevaar loopt om de gestoorde Ringmaster tegen het lijf te lopen, die iedereen terroriseert die zijn circus durft binnen te treden. Dit spektakel vindt plaats van 21 oktober tot 5 november.

Organiseer een Halloweenfeestje

De herfstvakantie is het ideale moment om een leuk Halloweenfeestje te organiseren. Een griezelig spookachtig feest voor volwassenen of een betoverend verkleedfeestje voor kinderen!

Bij Xenos vind je de perfecte decoraties om je huis om te toveren tot een griezelig oord, terwijl HEMA je voorziet van allerlei accessoires en versieringen om de sfeer nog enger te maken. En laten we de verkleedkleren niet vergeten! TAO Kids heeft een fantastische selectie Halloweenkostuums waarmee kinderen zich kunnen verkleden als griezelfiguren. Dus haal je creativiteit boven en maak het Halloweenfeestje onvergetelijk!

Verdiep je in keramiek en pottenbakken

Zoek je iets nieuws om te ontdekken? Dan is keramiek of pottenbakken misschien wel iets voor jou! De Cursist biedt online videocursussen aan om je in de kunst van pottenbakken te verdiepen. De cursussen focussen niet alleen op de basisvaardigheden van klei draaien, gieten of boetseren maar verkennen ook een breed scala aan specifieke technieken en introduceren je in het gebruik van nieuwe gereedschappen.

Het voordeel van deze cursus is dat je ook online begeleiding en ondersteuning krijgt. Bovendien heb je levenslang toegang tot het lespakket. Een echte aanrader dus!

Bereid smaakvolle herfstrecepten

Verwen je smaakpapillen met heerlijke herfstrecepten! Het is de tijd van het jaar waarin we ons kunnen verheugen aan tal van smaakvolle ingrediënten die de basis vormen voor de meest verrukkelijke gerechten. Van verwarmende soepen tot romige stoofschotels en heerlijke desserts, de herfst biedt een breed gamma aan culinaire mogelijkheden!

Nog op zoek naar heerlijke recepten? Laat je dan inspireren door Foodbag en bestel je foodbox!

Je kan zowel bestellen met of zonder abonnement. Er is elke week keuze uit 35 gerechten en ze maken gebruik van lokale en seizoensgebonden producten.

Maak een leuk fotoboek

Voor degene die liever creatief bezig zijn, en perfect in te plannen op een regenachtige dag, kunnen een memorabel fotoboek maken! Nu de zomer voorbij is, is het de perfecte tijd om al jouw zomerherinneringen te gaan bundelen in één fotoboek.

Wil je hier niet te veel tijd aan verliezen? Dan kan je via Albelli online een fotoboek maken in slechts enkele minuten! Hoe gaat het in zijn werk?

  • Na het selecteren van de fotoselectie maakt de Smart Assistant automatisch een indeling van je prachtige foto’s.
  • Het verwijdert vanzelf dubbele, wazige en onscherpe foto’s.
  • Je hebt nog steeds zelf de volledige creatieve vrijheid hierin om zaken aan te passen.

Heb je interesse om de opgenoemde adverteerders te promoten en zo consumenten hun herfst(vakantie) onvergetelijk te maken? Neem dan nu contact op met affiliate.support.be@tradetracker.com.


Previous:

De belangrijkste tips voor een succesvolle Black Friday campagne

De belangrijkste tips voor een succesvolle Black Friday campagne

Next:

Publisher spotlight: Viking Deals

Publisher spotlight: Viking Deals

You might like...

De 8 leukste dingen om te doen tijdens de zomer!

Find out more

Publisher Spotlight: Soms Ook Heimwee

Find out more

Hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw affiliate campagne!

Find out more

Promojagers x Familycard: Future, Flaws & Flowers event

Find out more