Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

11.11 Singles Day

ImgBlog 11.11 Singles Day@2x 1024x340

Singles Day is een groots online kortingsfeest en een populaire feestdag dat is over komen waaien vanuit China. Bij Alibaba (Ali Express) werd Singles Dat dit jaar voor de tiende keer gehouden en heeft ook dit jaar weer alle records gebroken qua omzetaantallen. Al binnen 85 seconden na start werd voor 1 miljard dollar aan omzet gerealiseerd. Uiteindelijk is Ali Express deze dag geëindigd met een omzet van maar liefst 31 miljard dollar. Hiermee wordt het koopjesfestijn Singles Day gezien als dé ultieme uitverkoopdag.

Ook buiten China wint Singles Day ieder jaar aan populariteit. Steeds meer Belgische webshops houden zich bezig met deze internationale verkoopdagen en spelen hier actief op in door middel van interessante aanbiedingen via het affiliate platform van TradeTracker.

Voor Ali Express heeft TradeTracker in de landen waarin het actief is een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het koopjesfestijn. Met trots deelt TradeTracker dat op Singles Day een groei van 100% is gerealiseerd aan salestransacties ten opzichte van 2017 via het affiliate kanaal!
Na het overweldigende succes van Singles Day, maakt TradeTracker zich klaar voor de belangrijkste periode van het jaar voor retail: Cyber Weekend! Heeft u nog vragen en/of wensen met betrekking Cyber Weekend, naam dan contact op met uw Accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.
De verwachting is dat, net als Singles Day, ook Cyber Weekend dit jaar alle records gaat breken, daar kunt u als adverteerder van meeprofiteren.


Previous:

Succes voor TradeTracker bij de IPMA

Succes voor TradeTracker bij de IPMA

Next:

TradeTracker continues its global expansion into Argentina

TradeTracker continues its global expansion into Argentina

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more