Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

13 November, 2018 by rpelgrim TradeTracker

11.11 - Singles Day TradeTracker

Singles Day is een groots online kortingsfeest en een populaire feestdag dat is over komen waaien vanuit China. Bij Alibaba (Ali Express) werd Singles Dat dit jaar voor de tiende keer gehouden en heeft ook dit jaar weer alle records gebroken qua omzetaantallen. Al binnen 85 seconden na start werd voor 1 miljard dollar aan omzet gerealiseerd. Uiteindelijk is Ali Express deze dag geëindigd met een omzet van maar liefst 31 miljard dollar. Hiermee wordt het koopjesfestijn Singles Day gezien als dé ultieme uitverkoopdag.

Ook buiten China wint Singles Day ieder jaar aan populariteit. Steeds meer Belgische webshops houden zich bezig met deze internationale verkoopdagen en spelen hier actief op in door middel van interessante aanbiedingen via het affiliate platform van TradeTracker.

Voor Ali Express heeft TradeTracker in de landen waarin het actief is een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het koopjesfestijn. Met trots deelt TradeTracker dat op Singles Day een groei van 100% is gerealiseerd aan salestransacties ten opzichte van 2017 via het affiliate kanaal!
Na het overweldigende succes van Singles Day, maakt TradeTracker zich klaar voor de belangrijkste periode van het jaar voor retail: Cyber Weekend! Heeft u nog vragen en/of wensen met betrekking Cyber Weekend, naam dan contact op met uw Accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.
De verwachting is dat, net als Singles Day, ook Cyber Weekend dit jaar alle records gaat breken, daar kunt u als adverteerder van meeprofiteren.