Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

05 March, 2020 by TradeTracker Netherlands Adverteerder Affiliate TradeTracker News

Kies voor low risk adverteren

Onvoorspelbare tijden in de economie kunnen/zullen invloed hebben op de manier waarop we zaken doen en op hoe we (marketing) budgetten en bedrijfsuitgaven uitbreiden, verdelen of beperken. Hoewel sommige productieprocessen zijn onderbroken en internationale leveringen worden vertraagd, heeft dit nauwelijks tot geen effect op uw Affiliate Marketing activiteiten, in tegenstelling tot PPC- en display advertenties. De minst risicovolle uitgavenpost, die altijd op de daadwerkelijke prestaties is gebaseerd, is affiliate marketing. Lees hier waarom.

Coronavirus en de verandering in het consumentengedrag

Men kan er niet omheen. Het coronavirus is nu overal. Het virus bereikt alle uithoeken van de wereld en laat overal sporen achter. Niet alleen in ons dagelijks leven maar ook in de zakenwereld. De economie raakt beïnvloed, net als de zakelijke activiteiten en het consumentengedrag over de hele wereld. Het is belangrijk om te begrijpen wat voor effect het virus zal hebben op de marketing activiteiten, met name op Affiliate Marketing.

Er is één beslissende factor die het aantal transacties kan verhogen, de klant. Dit is dezelfde klant die nu beslist om binnen te blijven. Uiteindelijk maakt hij de keuze om liever online te shoppen dan in een fysieke winkel. Ook zien we dat klanten aanzienlijk meer producten inkopen omdat ze bang zijn dat deze straks niet meer verkrijgbaar zijn. Door de onzekere tijden slaan ze groot in. Dit zorgt voor een verandering in de behoefte van de klant. Als bedrijf ontstaan hier kansen waar u direct op in kunt spelen.

Hoog of laag risico? PPC- & Display advertising vs. Performance Based advertising

Ondanks dat sommige productieprocessen nu helemaal stil liggen en levertijden zijn vertraagd hoeft dit geen effect te hebben op het affiliate kanaal. In tegenstelling tot PPC- en Display advertising.PPC en Display advertising zijn namelijk gebaseerd op de interesse van de klant. Deze marketingkanalen hopen dat klanten op een advertentie klikken. Vaak zijn deze advertenties gebaseerd op demografische kenmerken, interesses of eerder surfgedrag. Het probleem met dit soort marketingkanalen kan zijn dat er weinig voorraad is, waardoor u betaalt voor bestellingen die u niet kunt leveren. Dit betekent dat PPC- en Display advertising een hoger risico hebben omdat u kunt betalen voor een behoefte die u niet kunt vervullen.

In tegenstelling tot PPC- en Display advertising heeft Performance Based marketing juist een heel laag risico. Door het No Cure, No Pay beleid betaalt u alleen voor de advertentie wanneer er ook daadwerkelijk een transactie heeft plaatsgevonden. Wanneer een product niet meer beschikbaar is zal dit geen financiële consequenties hebben.

Als kers op de taart bij Performance Based marketing heeft TradeTracker nu Real Attribution. Door over te stappen naar een attributiemodel motiveert u initiators om nog meer promotie voor de campagne te doen. Uiteindelijk resulteert dit in een verhoogde conversies voor de campagne.

Meer informatie

Als u nog meer vragen heeft over deze onzekere tijden of de effecten die kan hebben op uw affiliate kanaal, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw lokale accountmanager. Zij staan altijd voor u klaar.