Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Succes voor TradeTracker bij de IPMA

TradeTracker is verheugd om succes aan te kondingen na een briljante avond op de International Permormance Marketing Awards. Tijdens de ceremonie van dit jaar ontving TradeTracker de award voor Best Performance Marketing Campaign in de MENA regio vanwege de succesvolle samenwerking met Sun & Sand Sports.

Door gebruik te maken van TradeTrackers ervaring wat betreft relatie- en influencermanagement in de MENA regio, kon Sun and Sand Sports haar brand awareness en transacties in het Midden-Oosten met meer dan 250% verhogen. Arabisch sprekende en Engels sprekende consumenten werden bereikt door innovatief materiaal, vertaald door TradeTracker accountmanagers en ook werden publishers met 20% meer beloond iedere maand.

Mede dankzij TradeTracker’s dedicated account management, state-of-the-art interface en haar revolutionaire Real Attribution feature waarmee adverteerders hun commissie over alle betrokken publishers kan verdelen viel TradeTracker dit jaar goed in de smaak bij de ervaren jury en sleepte het maar liefst 6 nominaties in de wacht. Naast de gewonnen award was TradeTracker ook genomineerd in de volgende categorieën:

• TradeTracker – Best performance marketing technology
• TradeTracker – Best full service affiliate network
• TradeTracker & TUI – Best managed affiliate programme Western Europe
• TradeTracker & Transavia – Best performance marketing campaign or strategy
• TradeTracker & Harman Kardon – Best global performance marketing campaign or strategy

Het winnen van deze award toont niet alleen onze inzet en ambitie in de MENA regio, maar tot het performance marketing kanaal in zijn geheel. Door het gebruik van onze state-of-the-art technologie en de toegewijde service naar onze klanten, hebben we aangetoond hoe de TradeTracker benadering daadwerkelijk het verschil kan leveren voor adverteerders en publishers die ons verkiezen boven de rest.

Het event werd gehost door Tom Allen, bekend van Bake Off: The Professionals, die ervoor heeft gezorgd dat het een avond werd die niet zal worden vergeten door iedereen die aanwezig was.

Over TradeTracker
TradeTracker stelt online publishers en adverteerders in staat het beste resultaat uit performance marketing te halen. Het TradeTracker platform is volledig in-house ontwikkeld, en werkt als enige in de markt op basis van een data-driven attributie model. Met kantoren in 20 landen heeft TradeTracker een globale dekking en is het als enige westerse netwerk actief in Europa, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Azie, en het Midden-Oosten.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Lars Kloezeman
Tel: +31 (0)88-8585-540
E-mail: LKloezeman@tradetracker.com

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer