Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

17 October, 2018 by TradeTracker Netherlands Adverteerder Shopping TradeTracker

TradeTracker is verheugd om succes aan te kondingen na een briljante avond op de International Permormance Marketing Awards. Tijdens de ceremonie van dit jaar ontving TradeTracker de award voor Best Performance Marketing Campaign in de MENA regio vanwege de succesvolle samenwerking met Sun & Sand Sports.

Door gebruik te maken van TradeTrackers ervaring wat betreft relatie- en influencermanagement in de MENA regio, kon Sun and Sand Sports haar brand awareness en transacties in het Midden-Oosten met meer dan 250% verhogen. Arabisch sprekende en Engels sprekende consumenten werden bereikt door innovatief materiaal, vertaald door TradeTracker accountmanagers en ook werden publishers met 20% meer beloond iedere maand.

Mede dankzij TradeTracker's dedicated account management, state-of-the-art interface en haar revolutionaire Real Attribution feature waarmee adverteerders hun commissie over alle betrokken publishers kan verdelen viel TradeTracker dit jaar goed in de smaak bij de ervaren jury en sleepte het maar liefst 6 nominaties in de wacht. Naast de gewonnen award was TradeTracker ook genomineerd in de volgende categorieën:

• TradeTracker – Best performance marketing technology
• TradeTracker – Best full service affiliate network
• TradeTracker & TUI – Best managed affiliate programme Western Europe
• TradeTracker & Transavia – Best performance marketing campaign or strategy
• TradeTracker & Harman Kardon – Best global performance marketing campaign or strategy

Het winnen van deze award toont niet alleen onze inzet en ambitie in de MENA regio, maar tot het performance marketing kanaal in zijn geheel. Door het gebruik van onze state-of-the-art technologie en de toegewijde service naar onze klanten, hebben we aangetoond hoe de TradeTracker benadering daadwerkelijk het verschil kan leveren voor adverteerders en publishers die ons verkiezen boven de rest.

Het event werd gehost door Tom Allen, bekend van Bake Off: The Professionals, die ervoor heeft gezorgd dat het een avond werd die niet zal worden vergeten door iedereen die aanwezig was.

Over TradeTracker
TradeTracker stelt online publishers en adverteerders in staat het beste resultaat uit performance marketing te halen. Het TradeTracker platform is volledig in-house ontwikkeld, en werkt als enige in de markt op basis van een data-driven attributie model. Met kantoren in 20 landen heeft TradeTracker een globale dekking en is het als enige westerse netwerk actief in Europa, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Azie, en het Midden-Oosten.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Lars Kloezeman
Tel: +31 (0)88-8585-540
E-mail: [email protected]