Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker.com benoemt nieuwe Managing Director in België

Vandaag kondigt TradeTracker.com de benoeming aan van David Warszawski (40) als nieuwe Managing Director voor haar Belgische vestiging.

David werkt sinds 2009 voor TradeTracker waar hij als Sales Manager verantwoordelijk was voor het verwerven van nieuwe klanten alsook het begeleiden van het account team in het optimaliseren van campagnes voor diverse klanten op de Belgische markt.

Vanaf 28 januari 2013 volgt David Warszawski hiermee Dominique Tanaka op, die in 2008 mede-verantwoordelijk was voor het opstarten van TradeTracker België. Dominique zal zich nu focussen op de start-up en verdere uitbreiding van TradeTracker Frankrijk, dat binnenkort zijn kantoren opent in Rijsel.

Met betrekking tot zijn nieuwe functie laat David Warszawski alvast weten “nog een enorm groeipotentieel te zien voor 2013 en de komende jaren op de Belgische affiliate markt”.

“De interesse in affiliate marketing is duidelijk in de lift en in tijden van crisis is het duidelijk dat adverteerders geïnteresseerd zijn in een performance-based manier van adverteren. Ook belangrijk is dat TradeTracker België het enige affiliate netwerk blijft met een volledige lokaal country team in België (Brugge). Dit team van 8 gedreven en ervaren medewerkers stelt ons in staat om te focussen op onze dienstverlening en zo onze klanten verder te ondersteunen in hun stappen op de Belgische affiliate markt. We hebben gemerkt dat voor sommige adverteerders affiliate marketing iets is waar ze niet altijd even vertrouwd mee zijn. Dankzij de expertise en know-how van ons Belgische team kunnen we perfect inspelen op deze vraag en zo onze klanten nog beter begeleiden en adviseren omtrent de mogelijkheden op de Belgische markt. Een markt die, met zijn tweetalige (FR & NL) karakter, niet altijd even gemakkelijk te benaderen valt “, besluit David Warszawski.

Dominique vult aan: “David heeft een bewezen track record als sales director met een uitstekende kennis van de Belgische affiliate markt. Ik ben er dan ook zeker van dat hij de positie van TradeTracker als marktleider in België nog verder zal kunnen versterken. Zijn benoeming en onze nieuwe aanwezigheid op de Franse markt zal ons ook toelaten om in de toekomst nog meer grensoverschrijdend te gaan werken”

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Voor de 16e keer op rij organiseert BeCommerce in samenwerking met Digital First de BeCommerce Awards. TradeTracker België diende een case in voor de categorie ‘Innovation Award’. Hierin deelden we onze visie op een cookieless future en hoe wij hier met alternatieve tracking mogelijkheden antwoord op bieden. Op 13 oktober wordt tijdens het gala event [...]

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer