Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

29 January, 2013 by agaranin Affiliate marketing Personeelspotter

Vandaag kondigt TradeTracker.com de benoeming aan van David Warszawski (40) als nieuwe Managing Director voor haar Belgische vestiging.

David werkt sinds 2009 voor TradeTracker waar hij als Sales Manager verantwoordelijk was voor het verwerven van nieuwe klanten alsook het begeleiden van het account team in het optimaliseren van campagnes voor diverse klanten op de Belgische markt.

Vanaf 28 januari 2013 volgt David Warszawski hiermee Dominique Tanaka op, die in 2008 mede-verantwoordelijk was voor het opstarten van TradeTracker België. Dominique zal zich nu focussen op de start-up en verdere uitbreiding van TradeTracker Frankrijk, dat binnenkort zijn kantoren opent in Rijsel.

Met betrekking tot zijn nieuwe functie laat David Warszawski alvast weten "nog een enorm groeipotentieel te zien voor 2013 en de komende jaren op de Belgische affiliate markt".

"De interesse in affiliate marketing is duidelijk in de lift en in tijden van crisis is het duidelijk dat adverteerders geïnteresseerd zijn in een performance-based manier van adverteren. Ook belangrijk is dat TradeTracker België het enige affiliate netwerk blijft met een volledige lokaal country team in België (Brugge). Dit team van 8 gedreven en ervaren medewerkers stelt ons in staat om te focussen op onze dienstverlening en zo onze klanten verder te ondersteunen in hun stappen op de Belgische affiliate markt. We hebben gemerkt dat voor sommige adverteerders affiliate marketing iets is waar ze niet altijd even vertrouwd mee zijn. Dankzij de expertise en know-how van ons Belgische team kunnen we perfect inspelen op deze vraag en zo onze klanten nog beter begeleiden en adviseren omtrent de mogelijkheden op de Belgische markt. Een markt die, met zijn tweetalige (FR & NL) karakter, niet altijd even gemakkelijk te benaderen valt ", besluit David Warszawski.

Dominique vult aan: "David heeft een bewezen track record als sales director met een uitstekende kennis van de Belgische affiliate markt. Ik ben er dan ook zeker van dat hij de positie van TradeTracker als marktleider in België nog verder zal kunnen versterken. Zijn benoeming en onze nieuwe aanwezigheid op de Franse markt zal ons ook toelaten om in de toekomst nog meer grensoverschrijdend te gaan werken"