Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Update platform versterkt koppositie TradeTracker

Het TradeTracker platform stond al bekend als de beste in de markt. Dit heeft ons echter niet weerhouden om het een flinke update te geven met innovatieve verfrissende nieuwe features.

Wanneer u in ons vernieuwde platform inlogt, wordt u verwelkomd door een gloednieuwe interface met tools die u helpen uw performance in affiliate marketing te optimaliseren. Nieuwe features zijn toegevoegd en bekende componenten zijn daarnaast gewoon blijven bestaan maar zijn in een nieuw jasje gestoken.

De nieuwe tools zijn ontwikkeld naar aanleiding van een onderzoek onder publishers en adverteerders. Zowel publishers als adverteerders hebben hierdoor voordeel aan het gebruik van het platform.

De belangrijkste nieuwe toevoegingen op een rijtje:

Fris Design

Het design wordt vaak gezien als het belangrijkste element van goede software. Daarom zijn we bij ieder touchpoint nagegaan wat het doel is en hoe we het uiterlijk ervan konden verbeteren. De nieuwe lay-out voorziet gebruikers van visuele verbeteringen die ervoor zorgen dat zij informatie sneller interpreteren. De nieuwe structuur zorgt er bovendien voor dat het nog makkelijker is om naar de (nieuwe) features te navigeren.

KPI-meters

De KPI-meters bieden een snelle weergave van de algehele performance. Wij bieden onze gebruikers de mogelijkheid om dagelijkse, maandelijkse of zelfs jaarlijkse doelen in te stellen. Als vaste tool in het dashboard, kunnen onze gebruikers hiermee snel en gemakkelijk hun vooruitgang meten.

Monitor Mode

De Monitor Mode is een nieuw dashboard met KPI’s dat speciaal ontwikkeld is om vertoond te worden op een televisie of groot scherm. De Monitor Mode stelt een gebruiker in staat om een link te genereren waarmee hij het dashboard op ieder apparaat kan laten zien. Zo heeft de gebruiker te allen tijde real-time inzicht in zijn performance. Het is zelfs mogelijk om een link te bookmarken, zodat er niet eerst hoeft te worden ingelogd.

Navigatie en Usability verbeteringen

Dankzij het drastisch verlagen van het aantal benodigde muisklikken om door de nieuwe software te navigeren, hebben we het platform nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Door intuïtieve optimalisaties komt de algehele structuur nog net zo vertrouwd over als bij de vorige versie. Om deze en nog veel meer features zelf te ervaren kunt u in ons nieuwe platform inloggen zoals u dat gewend bent. Natuurlijk kunt u ook het kenniscentrum raadplegen en adverteerders kunnen uiteraard terecht bij hun dedicated accountmanager. We zijn benieuwd hoe u onze nieuwe mogelijkheden benut en hoe het nieuwe platform u helpt uw omzet te verhogen.

Daarom willen we tot slot de winactie onder de aandacht brengen. Hierbij maakt u kans op een Samsung Galaxy S6 Edge. Laat ons met hashtag #TTwin via Facebook, Twitter of Instagram weten wat uw favoriete feature is en win die Samsung Galaxy S6 Edge!

*Voorwaarden zijn van toepassing

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer