Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Hoe ongeldige links tijdig opsporen?

Zoals je wellicht weet zijn ongeldige links een grote ergernis bij veel affiliates. Om tijdig deze ongeldige links op te sporen heeft TradeTracker een nieuwe feature toegevoegd aan de Affiliate Software. Met deze feature ben je in staat om je uitgaande trackinglinks te controleren. In het geval er een fout is opgetreden met één of meerdere trackinglinks, dan zal de foutmelding opgeslagen en gepubliceerd worden in een speciaal overzicht. Dit overzicht kan je terugvinden onder: “Rapportage -> Promotiemateriaal -> Ongeldige links”.

Mochten er dode links op jouw website staan, dan wordt er een melding weergegeven in jouw “To do list” in het hoofdscherm van het dashboard. Als je op deze melding klikt dan zal je een overzicht terugvinden. In dit overzicht kan je zien voor welke affiliate sites en campagnes dode links zijn gedetecteerd, inclusief de onderliggende foutmelding. Zodra u de link hebt vervangen of aangepast en deze weer werkende is, kan je op het icoon “Markeren als opgelost” klikken om de specifieke fout te verwijderen uit het overzicht.


Previous:

TradeTracker Belgium blijft evolueren!

TradeTracker Belgium blijft evolueren!

Next:

QR-code export optie bij de linkgenerator

QR-code export optie bij de linkgenerator

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more