Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Hoe ongeldige links tijdig opsporen?

Zoals je wellicht weet zijn ongeldige links een grote ergernis bij veel affiliates. Om tijdig deze ongeldige links op te sporen heeft TradeTracker een nieuwe feature toegevoegd aan de Affiliate Software. Met deze feature ben je in staat om je uitgaande trackinglinks te controleren. In het geval er een fout is opgetreden met één of meerdere trackinglinks, dan zal de foutmelding opgeslagen en gepubliceerd worden in een speciaal overzicht. Dit overzicht kan je terugvinden onder: “Rapportage -> Promotiemateriaal -> Ongeldige links”.

Mochten er dode links op jouw website staan, dan wordt er een melding weergegeven in jouw “To do list” in het hoofdscherm van het dashboard. Als je op deze melding klikt dan zal je een overzicht terugvinden. In dit overzicht kan je zien voor welke affiliate sites en campagnes dode links zijn gedetecteerd, inclusief de onderliggende foutmelding. Zodra u de link hebt vervangen of aangepast en deze weer werkende is, kan je op het icoon “Markeren als opgelost” klikken om de specifieke fout te verwijderen uit het overzicht.


Previous:

TradeTracker Belgium blijft evolueren!

TradeTracker Belgium blijft evolueren!

Next:

QR-code export optie bij de linkgenerator

QR-code export optie bij de linkgenerator

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer