Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

TradeTracker Belgium blijft evolueren!

TradeTracker heeft de afgelopen weken heel wat nieuwe features aan de Affiliate Software toegevoegd. Februari 2012 was de maand van de affiliatesoftware. Dankzij de inzendingen en feedback van jullie waren wij in staat om heel wat nieuwe features toe te voegen. Wij zetten de belangrijkste hier graag even voor jullie op een rijtje:

Aanpasbare dashboardpanelen

Het was al mogelijk om je belangrijkste software dashboard aan te passen met de panelen van jouw keuze, maar nu kan je ook de instellingen van elk van de panelen individueel aanpassen. In het geval dat een paneel extra instellingen heeft, verschijnt er een pictogram in de rechterbovenhoek van het betreffende paneel. Zo kan je op deze manier de periode uitgebreid vergelijken, waardoor je meer inzicht krijgt in de prestaties van jouw affiliatesites in vergelijking met voorgaande periodes.

Feedbackpagina

TradeTracker is ook constant op zoek naar manieren om de producten en diensten te verbeteren. Het verlenen van een goede service is een belangrijk speerpunt. Daartoe hebben we een formulier toegevoegd van waar je in staat bent feedback te leveren over onze klantenservice, tracking en softwarerapportage. Je kan het “feedbackformulier” bereiken door te klikken op “Feedback” rechts onderaan de pagina.

Ongeldige links

Dit is één van de grootste hekelpunten bij de affiliates. Om ongeldige links tijdig op te kunnen sporen werd hiervoor een nieuwe feature toegevoegd. Meer over deze feature kan je lezen in dit bericht.

Geoptimaliseerde linkgenerator

De linkgenerator is geoptimaliseerd en hierbij gebruiksvriendelijker gemaakt. Deze is nu onderverdeeld in verschillende stappen.

Stap 1: Kies een affiliatesite
Stap 2: Kies een campagne of een deeplink
Stap 3: Bepaal nadere opties

Daarnaast zijn ook de volgende features toegevoegd aan de linkgenerator:

  • Campagneherkenning op basis van geplaatste deeplink: deze nieuwe feature maakt het voor jouw mogelijk om louter de deeplink in te vullen in het “doel-url” veld. De linkgenerator zal dan automatisch de juiste campagne kiezen
  • Verbeterd foutmeldingssysteem: het systeem zal nu automatisch een melding weergeven wanneer u nog niet aangemeld bent voor de betreffende campagne of wanneer de deepling incorrect is.

Zelf beheerbare blacklist voor klikregistraties

Het is vanaf nu mogelijk om een komma-gescheiden blacklist van IP-adressen per affiliatesite te beheren. Dit is vooral handig in het geval je je eigen trackinglinks op regelmatige basis controleert, maar deze tests niet jouw statistieken wilt laten “vervuilen”. Je kan jouw lijst toevoegen door het openen van je Affiliatesite-details (Account -> Mijn sites)

iPad/iPhone compatibele backup voor grafieken

Een iPad/iPhone comptatibele backup is toegevoegd voor alle grafieken in de software. Dit houdt in dat als jouw computer/device geen flash content correct kan weergeven, de statistieken alsnog getoond zullen worden.

Nieuwe policy-specificaties voor email marketing, cashbacksites en kortingscode sites

Per campagne kan je nu duidelijk zien welke policy geldt voor e-mailmarketing, cashback en kortingscode sites en of dit type sites is toegestaan voor de betreffende campagne. De voorwaarden zijn zichtbaar via het uitgebreide campagne overzicht of via de webservices/API. Daarnaast kan je deze voorwaarden ook terugvinden in de informatiebox bij de campagneinformatie pagina.


Previous:

Hoe genereer je meer bezoekers en verkopen met affiliate marketing?

Hoe genereer je meer bezoekers en verkopen met affiliate marketing?

Next:

Hoe ongeldige links tijdig opsporen?

Hoe ongeldige links tijdig opsporen?

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer