Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Personeelspotter: Account Manager – Nicolas Piert

Nicolas Piert

Hoe ben je in de functie van Account Manager bij TradeTracker België terecht gekomen?
Na mijn studies Sportmanagement aan de KHBO en verdere specialisatie Marketing in de Hogeschool Gent begon voor mij de zoektocht naar de geschikte job. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van online marketing en advertising van diensten en producten. Vandaar dat ik bij het zien van deze vacature dan ook niet lang heb getwijfeld. Ik mocht meteen aan de slag en heb in het afgelopen jaar dan ook enorm veel bijgeleerd.

Wat vind je het leukste aan de job? En wat minder leuk?
Het is een zeer uitdagende en gevarieerde functie. Dit zit hem in de dagelijkse optimalisatie van de aan mij toegewezen campagnes, waarbij ik de schakel vorm tussen adverteerders en affiliates. Ook de veelvuldige telefonische contacten en meetings zorgen ervoor dat ik een hechtere band kan opbouwen met mijn eigen klantenportefeuille. Een hoogtepunt vind ik onze jaarlijkse Affiliatedag waar persoonlijk contact met adverteerders en affiliates centraal staat.

Minder leuk zijn zaken die een achterstand aannemen omwille van het uitblijven van een antwoord van de tegenpartij.

Hoe zou je de sfeer bij TradeTracker België omschrijven?
De werkomgeving is zeer dynamisch met een grote samenhorigheid onder de collega’s. Iedere dag sta ik met met veel genoegen mijn klanten met het gepaste advies te woord.

Waar ben je mee bezig na de werkuren?
Ik ben sportief aangelegd en breng dan ook behoorlijk wat tijd door in de fitness. Daarnaast speel ik ook nog minivoetbal in de Kerncompetitie Brugge-Oostkamp en pik ik geregeld een film mee in de cinema.


Previous:

Het nut van Kortingscodes

Het nut van Kortingscodes

Next:

Corendon.be heeft ervoor gekozen om exclusief met TradeTracker België!

Corendon.be heeft ervoor gekozen om exclusief met TradeTracker België!

You might like...

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more

Belgian Travel Blog Awards

Find out more

Het einde van Third-Party Cookies bij Google Chrome

Find out more