Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

14 January, 2014 by agaranin Personeelspotter

Nicolas Piert - TradeTracker Belgium

Hoe ben je in de functie van Account Manager bij TradeTracker België terecht gekomen?
Na mijn studies Sportmanagement aan de KHBO en verdere specialisatie Marketing in de Hogeschool Gent begon voor mij de zoektocht naar de geschikte job. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van online marketing en advertising van diensten en producten. Vandaar dat ik bij het zien van deze vacature dan ook niet lang heb getwijfeld. Ik mocht meteen aan de slag en heb in het afgelopen jaar dan ook enorm veel bijgeleerd.

Wat vind je het leukste aan de job? En wat minder leuk?
Het is een zeer uitdagende en gevarieerde functie. Dit zit hem in de dagelijkse optimalisatie van de aan mij toegewezen campagnes, waarbij ik de schakel vorm tussen adverteerders en affiliates. Ook de veelvuldige telefonische contacten en meetings zorgen ervoor dat ik een hechtere band kan opbouwen met mijn eigen klantenportefeuille. Een hoogtepunt vind ik onze jaarlijkse Affiliatedag waar persoonlijk contact met adverteerders en affiliates centraal staat.

Minder leuk zijn zaken die een achterstand aannemen omwille van het uitblijven van een antwoord van de tegenpartij.

Hoe zou je de sfeer bij TradeTracker België omschrijven?
De werkomgeving is zeer dynamisch met een grote samenhorigheid onder de collega’s. Iedere dag sta ik met met veel genoegen mijn klanten met het gepaste advies te woord.

Waar ben je mee bezig na de werkuren?
Ik ben sportief aangelegd en breng dan ook behoorlijk wat tijd door in de fitness. Daarnaast speel ik ook nog minivoetbal in de Kerncompetitie Brugge-Oostkamp en pik ik geregeld een film mee in de cinema.