Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

TradeTracker genomineerd voor recordaantal van 9 aanmeldingen bij de IPMA’s van 2019

Dit jaar kunt u stemmen voor Real Attribution als Best Technology door het bezoeken van de IPMA site hier en het selecteren van TradeTracker in sectie 16, waar u meteen naar door kunt klikken.

TradeTracker is extreem verheugd om mee te delen dat we zijn genomineerd voor een recordaantal van 9 inzendingen bij de International Performance Marketing Awards van dit jaar. Tussen de brede nominaties over verschillende categorieën, is ook onze game-changer Real Attribution genomineerd voor Best Technology.

Naast de toename van het aantal inzendingen ten opzichte van 2018, is TradeTracker dit jaar zelf ook nog verder gegroeid met uitbreiden naar nieuwe markten, zoals bijvoorbeeld naar Argentinië. Door het gebruik van technologie zoals die van Real Attribution en het gebruik van onze exclusive voucher code tool, kunnen we de industrie op z’n kop blijven zetten en de grenzen van innovaties nog verder uitbreiden. De voordelen van deze tools hebben het mogelijk gemaakt voor adverteerders, welke voor TradeTracker kiezen, resultaten te zien die ongeëvenaard zijn in de wereld van performance marketing.

TradeTracker is genomineerd voor de IPMA’s van 2019 in de volgende categorieën:

Western Europe Best Managed Affiliate Programme

– TradeTracker for Flixbus: Competition to Exclusivity

Western Europe Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Pharmasi: One year with Real Attribution

LATAM Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Gaia Design: Confidence and Performance

MENA Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Sephora: Revolutionise with Affiliates

Eastern Europe Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for home&you: Sustainable Growth

– TradeTracker for Wojas: Horizontal Marketing

Best Native Advertising Campaign

– TradeTracker for Visit Norway: Visit Norway Storytelling

Best Travel Campaign

– TradeTracker for Transavia: Full Customer Journey

Best Technology

– TradeTracker: Real Attribution

Stem voor Real Attribution

Dit jaar kunt u stemmen voor Real Attribution in de Best Technology categorie. Real Attribution heeft de performance marketing markt doen schuiven van een competitieve markt naar een markt waar samenwerkingen mogelijk worden. Door het belonen van de volledige customer journey, zijn adverteerders bij TradeTracker nu in staat om de volledige potentie van een campagne te benutten en zo de omzet te kunnen maximaliseren. U kunt stemmen voor Real Attribution als Best Technology door het bezoeken van de IPMA site hier en het selecteren van TradeTracker in sectie 16, waar u meteen naar door kunt klikken.

Over de awards

Sinds het begin in 2007, zijn de Performance Marketing Awards jaar na jaar opgebouwd en uitgegroeid tot één van de grootste performance marketing awards ceremonies wereldwijd.

De winnaars zullen op 21 oktober in Londen in de Vere Grand Connaught Rooms worden geëerd. Hiermee worden ze beloond voor hun succesvolle bijdrage en prestaties binnen de markt over de afgelopen 12 maanden. Voor meer informatie over de prijzen, kunt u hun site hier bezoeken.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer