Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

TradeTracker genomineerd voor recordaantal van 9 aanmeldingen bij de IPMA’s van 2019

IPMA19 1024x341
Dit jaar kunt u stemmen voor Real Attribution als Best Technology door het bezoeken van de IPMA site hier en het selecteren van TradeTracker in sectie 16, waar u meteen naar door kunt klikken.

TradeTracker is extreem verheugd om mee te delen dat we zijn genomineerd voor een recordaantal van 9 inzendingen bij de International Performance Marketing Awards van dit jaar. Tussen de brede nominaties over verschillende categorieën, is ook onze game-changer Real Attribution genomineerd voor Best Technology.

Naast de toename van het aantal inzendingen ten opzichte van 2018, is TradeTracker dit jaar zelf ook nog verder gegroeid met uitbreiden naar nieuwe markten, zoals bijvoorbeeld naar Argentinië. Door het gebruik van technologie zoals die van Real Attribution en het gebruik van onze exclusive voucher code tool, kunnen we de industrie op z’n kop blijven zetten en de grenzen van innovaties nog verder uitbreiden. De voordelen van deze tools hebben het mogelijk gemaakt voor adverteerders, welke voor TradeTracker kiezen, resultaten te zien die ongeëvenaard zijn in de wereld van performance marketing.

TradeTracker is genomineerd voor de IPMA’s van 2019 in de volgende categorieën:

Western Europe Best Managed Affiliate Programme

– TradeTracker for Flixbus: Competition to Exclusivity

Western Europe Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Pharmasi: One year with Real Attribution

LATAM Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Gaia Design: Confidence and Performance

MENA Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for Sephora: Revolutionise with Affiliates

Eastern Europe Best Performance Marketing Campaign

– TradeTracker for home&you: Sustainable Growth

– TradeTracker for Wojas: Horizontal Marketing

Best Native Advertising Campaign

– TradeTracker for Visit Norway: Visit Norway Storytelling

Best Travel Campaign

– TradeTracker for Transavia: Full Customer Journey

Best Technology

– TradeTracker: Real Attribution

Stem voor Real Attribution

Dit jaar kunt u stemmen voor Real Attribution in de Best Technology categorie. Real Attribution heeft de performance marketing markt doen schuiven van een competitieve markt naar een markt waar samenwerkingen mogelijk worden. Door het belonen van de volledige customer journey, zijn adverteerders bij TradeTracker nu in staat om de volledige potentie van een campagne te benutten en zo de omzet te kunnen maximaliseren. U kunt stemmen voor Real Attribution als Best Technology door het bezoeken van de IPMA site hier en het selecteren van TradeTracker in sectie 16, waar u meteen naar door kunt klikken.

Over de awards

Sinds het begin in 2007, zijn de Performance Marketing Awards jaar na jaar opgebouwd en uitgegroeid tot één van de grootste performance marketing awards ceremonies wereldwijd.

De winnaars zullen op 21 oktober in Londen in de Vere Grand Connaught Rooms worden geëerd. Hiermee worden ze beloond voor hun succesvolle bijdrage en prestaties binnen de markt over de afgelopen 12 maanden. Voor meer informatie over de prijzen, kunt u hun site hier bezoeken.


Previous:

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

6 redenen om een Exclusive TradeTracker’s Voucher Code campagne te starten

Next:

Q4 komt er aan! Bent u er al klaar voor?

Q4 komt er aan! Bent u er al klaar voor?

You might like...

Publisher Spotlight – Shoparize

Find out more

TradeTracker vs Google Analytics 4: Wat is het verschil?

Find out more

Publisher spotlight – Qassa

Find out more

AI en Affiliate Marketing: Kansen en Ethiek

Find out more