Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

28 February, 2012 by agaranin Basics van Affiliate Marketing Publisher

Belgische BTW-plichtige affiliate

Indien je niet als particulier, maar als Belgische BTW-plichtige affiliate opereert binnen het netwerk, dien je vanaf 2012 een effectieve verkoopsfactuur te voorzien voor de uitbetaalde commissies!
In het verleden werd dit door sommigen reeds voorzien, anderen lieten dit door hun boekhouder inboeken in hun verkoopsdagboek. De boekstuknummers van het verkoopsdagboek zijn echter
 niet meer voldoende vanaf 2012 als verantwoordingstuk voor de BTW administratie.
Voor de maandelijks uitbetaalde commissie kan je de  factuur richten aan:

TradeTracker Belgium BVBA
T.a.v. de boekhouding
Gistelse steenweg 300
8200 BRUGGE
BTW nr BE0894 703 155

De facturen kunnen per post verstuurd worden of gemaild worden naar financial.be[at]tradetracker[dot]com

Mocht je het nog niet weten, als affiliate heb je de mogelijkheid tot uitbetaling tweemaal per maand, rond de 7e en de 21e elke maand. Kies je daarvoor, dan dien je de uitbetalingsfrequentie in je account onder
“Uitbetalingsinstellingen’ aan te passen naar 2 keer per maand. Verkies je toch liever de uitbetaling éénmaal per maand, dan hoef je niets te wijzigen.“

Particulieren

Voor particulieren wordt door TradeTracker Belgium een fiscale fiche opgemaakt die alle commissies verantwoord van een bepaald jaar. Dit dienen de particulieren mee te geven in hun belastingaangifte.
Van zodra er op regelmatige basis uitbetaald wordt, zal de BTW administratie de particuliere affiliate contacteren om een BTW nummer aan te vragen voor zijn inkomsten.
 Dit is iets wat buiten TradeTracker om gebeurt, maar mocht een particulier overgaan naar een Belgische BTW plichtige dient het BTW nummer wel doorgegeven te worden aan TradeTracker Belgium.

De uitbetalingen tweemaal per maand gelden uiteraard voor alle affiliates, zowel particulieren als BTW plichtigen, zowel in België gevestigd of in buitenland.