Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Terug naar overzicht

Pabo exclusief in zee met TradeTracker Belgium

Om haar online aanwezigheid in België kracht bij te zetten ging Pabo.be in augustus een exclusieve samenwerking aan met TradeTracker Belgium voor haar affiliate marketing activiteiten.

Zo wordt de succesvolle samenwerking van de voorbije jaren uitgebreid naar een exclusieve samenwerking waarbij Pabo in België voor haar affiliate marketing activiteiten enkel met TradeTracker.com zal samenwerken. 

“Als affiliate netwerk zijn we uiteraard zeer tevreden met de keuze van Pabo voor TradeTracker”, zegt David Warszawski, Managing Director bij TradeTracker Belgium. “ Onze aanpak met focus op klantenservice en een sterke kennis van de belgische online markt was voor Pabo dan ook een doorslaggevende factor in hun keuze”.

Rianne Doeve, affiliate manager bij Pabo vult aan: “Wij kijken uit naar deze samenwerking en naar een sterke groei samen met hen in België.”

Over TradeTracker Belgium:
TradeTracker is sinds 2008 actief op de belgische markt en is marktleider op het vlak van affiliate marketing. Hierbij wordt de adverteerder via verschillende online kanalen gepromoot op performance basis. De adverteerder betaalt dus enkel voor aangeleverde leads of sales en de kost per klik vervalt.


Previous:

10th Annual Emerce 100 Places TradeTracker at the Top

10th Annual Emerce 100 Places TradeTracker at the Top

Next:

Update platform versterkt koppositie TradeTracker

Update platform versterkt koppositie TradeTracker

Misschien ook interessant...

TradeTracker België is genomineerd voor de BeCommerce Awards!

Meer

Waar kan je momenteel op reis?

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Meer