Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Pabo exclusief in zee met TradeTracker Belgium

Om haar online aanwezigheid in België kracht bij te zetten ging Pabo.be in augustus een exclusieve samenwerking aan met TradeTracker Belgium voor haar affiliate marketing activiteiten.

Zo wordt de succesvolle samenwerking van de voorbije jaren uitgebreid naar een exclusieve samenwerking waarbij Pabo in België voor haar affiliate marketing activiteiten enkel met TradeTracker.com zal samenwerken. 

“Als affiliate netwerk zijn we uiteraard zeer tevreden met de keuze van Pabo voor TradeTracker”, zegt David Warszawski, Managing Director bij TradeTracker Belgium. “ Onze aanpak met focus op klantenservice en een sterke kennis van de belgische online markt was voor Pabo dan ook een doorslaggevende factor in hun keuze”.

Rianne Doeve, affiliate manager bij Pabo vult aan: “Wij kijken uit naar deze samenwerking en naar een sterke groei samen met hen in België.”

Over TradeTracker Belgium:
TradeTracker is sinds 2008 actief op de belgische markt en is marktleider op het vlak van affiliate marketing. Hierbij wordt de adverteerder via verschillende online kanalen gepromoot op performance basis. De adverteerder betaalt dus enkel voor aangeleverde leads of sales en de kost per klik vervalt.

Misschien ook interessant...

Waar kan je momenteel op reis?

Dat er een groot verlangen is om terug op reis te gaan, staat niet ter discussie. Het kickstarten van de reissector is helaas afhankelijk van andere factoren. Dezelfde factoren die het afgelopen jaar veel invloed hebben uitgeoefend op de performance van onze geliefde travel klanten en publishers. Ondanks dat we voorzichtig durven dromen over een [...]

Meer

Publisher Spotlight: Thomas Loyens

TradeTracker zet regelmatig publishers in de spotlight om hun verhaal te doen en ervaringen te delen met anderen. Deze maand in de spotlight: Thomas Loyens. Wat is het verhaal achter Thomas Loyens? Ik ben ooit gestart als webdesigner met het ontwikkelen van webshops in Photoshop. Toen ben ik toevallig op een website die te koop [...]

Meer

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer