CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Test Aankoop / Test Achats

test aankoop / test achats Test Aankoop
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Met meer dan 300.000 leden is Test Aankoop de eerste consumentenorganisatie van het land. Sinds 5 jaar heeft Test Aankoop een uniek aanbod lopen in België, een aanbod dat slechts weinig consumenten kunnen afslaan. Oordeel zelf:
• Zij die zich inschrijven ontvangen een exclusief welkomstgeschenk , bij betaling van 2€. Dit geschenk verandert over tijd en kan anders zijn voor BENL dan voor BEFR
• Ze ontvangen de magazines Test Aankoop en Budget & Recht gedurende 2 maanden.
• Ze profiteren van alle diensten en voordelen die normaal gezien enkel voor betalende abonnees zijn voorbehouden telefonisch advies, juridische bijstand, lidkaart met voordelen en kortingen op duizenden producten, volledige toegang tot de website www.test-aankoop.be).

Om uw profijt te maximaliseren stelt Test Aankoop een reeks originele en efficiënte creaties ter uwer beschikking, ontwikkeld door professionele agentschappen.

Voor vragen over deze campagne kan je altijd terecht bij llampe@tradetracker.com